Justin Bieber

Jag har absolut ingenaning om ni vet detta men jag fick höra härromdagen av min pappa som bor i Atlanta att det hade varit folk som trafikerade en gata i närheten av där han bor. Folk var ute och demostrerade på grund av att dom inte vill att Justin Bieber ska flytta till Atlanta. Dom demostrerade på den gatan som han ska flytta till. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det, tycker mest bara det är löjligt att man ska ha så mycket hat mot Justin Bieber, ja han har gjort endel dåliga saker den senaste tiden men gillar man inte honom låt han då vara. Sen om man som Atlanta bo inte vill att Justin Bieber ska bo där behöver man faktist inte åka förbi hans hus eller flytta själv om det är så jobbigt. Inte direkt så att man kommer att se han varje dag bara för att han flyttat till en stad man själv bor i. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om att han har/ska flytta till Atlanta, vill han göra det får han göra det. Han har lika stor rätt som någon annan att bo där.


Bild från google.se

En upplevelse att minnas.

Snart så fyller en i min familj år och det är min pappa och i år tänkte jag ge honom något extra eftersom att han har hjälpt mig så mycket enda sedan jag var mycket liten. Han är den som tänker på andra och glömmer bort sig själv så därför tänkte jag ge honom en upplevelse som han kan ha som minne resten av sitt liv. På www.upplevelser.com finns många olika upplevelser för alla tillfällen, som tillexempel spa och köra en sportbil. Jag gå bort en spa upplevelse till min mamma I julklapp förra året och hon tyckte så mycket om det och skulle gärna göra om det. En upplevelse som man köper gäller i ett år och man har 14 dagars ångersrätt. Så vill ni ge bort något till någon i födelsedags present/julklapp eller bara vara lite extra snäll så är en upplevelse från www.upplevelser.com något att rekommendera.

MySafety- Var skyddad.

Vill tipsa om ett företag som heter mysafety där dom hjälper dig till att ha en större vardagssäkerhet. Man kan vända sig till dem om man vill spärrning av kort, ID - Handlingar och mobiltelefoner. Om man behöver hjälp med larm, stöld och inbrott kan man kontakta dem så hjälper dom dig. Det som är så bra med mysafety är att man kan få hjälp dygnet runt. Så behöver du hjälp med att vara skyddad tveka inte att besöka www.mysafety.com eller kontakta dem.