Wiie!

 
Tog några bilder som jag hade på dator och redigerade dem lite snabbt, vet inte riktigt vad jag tycker om resultatet.
Håller på att kolla på lägenhet i USA, har kontaktat några bostäder och sagt att jag är intresserad så ska komma och kolla på dem när jag åker till USA. :)
 

This is our moment.

 
Tycker alla borde kolla in detta klippet, har säkert lyssnat på den ett hundratals gånger, tycker den är så sjukt bra. 
Kommer at lyssna mycket på denna låt i sommar, haha :) 
 
 

Time flies by.

 
Igår kväll var väl en av det bättre kvällarna jag haft, haha. Satt och snacka med en kille i typ två timmar på skype, eller ja han pratade och jag skrev. Är ofta så att när jag ska prata med någon för första gången att jag typ är lite ''blyg'' och inte riktigt vågar säga något, eller vet vad jag ska säga för den delen. Men så i slutet så började jag prata lite och han ville prata igen, haha :) 
 
Idag ska jag försöka fota lite och så måste jag städa och kolla på lägenheter i USA, mycket roligt nää :)

Blommor.

 
 
Tänkte gå ut och fota men det började precis att åska och regnar väldigt mycket ute så jag stannar inne, istället så redigerar jag lite bilder som jag tagit förra helgen. Det var första gången som jag fotade i RAW - format, haha vad kass jag är som inte gjort det tidigare.
Vill köpa en ny kamera så jag kan fota bättre bilder eller ja framför allt filma, gillar att filma endel och kan inte göra det med den kameran jag har nu :( 

Ett steg närmare

 
I onsdags fick jag papper från skolan i Santa Monica och Study Abroad, jag är så fruktansvärt taggad så det inte finns. Längtar verkligen tills jag kan få sätta mig på ett plan och åka och leta efter lägenhet. Jag har världens bästa föräldrar som låter mig göra något sånt här. Dem måste komma och hälsa på mig någon gång också. 
Min mamma tycker det ska bli kul att jag åker till USA och studerar för då har hon en anledning till att komma dit och hälsa på mig, hon har aldrig varit i USA. Hon har sagt att hon vill fira jul hos mig i Californien och jag ser reda framemot det. Om jag gör bra ifrån mig på skolan och får bra betyg kommer jag att försöka få med min mamma och pappa till San Diego över jul eller nyår. :) 
 
Nu ska jag fixa mig och sen åka och hämta min pappa på flygplatsen som kommer hem idag. 

Let the sun shine bright |

 
Är så fint och skönt väder ute så jag gick ut tidigare och fotograferade. Har helt plötsligt bara fått något sug efter att fotografera blommor, jag som tyckte det var så tråkigt förut och det enda jag fotade. 

Is this a dream or real life!

Vet att jag har lagt upp denna bild förut, bilden är tagen i Santa Monica i sommras när jag var där med min pappa och bror. 
 
Jag har sen ungefär två årstid funderat på att kanske åka till USA och studera men då varit inställd på att det blir isåfall att åka till min pappa som bor i USA och studera där. Det är absolut inget fel på det men det finns inget som jag vill studera förutom Engelska där som jag faktiskt gjort i två månder (bästa jag gjort). Sen har jag kollat runt lite på nätet och sett ett företag som man kan studera via runt om i världen och jag var mycket inne på USA, men inte riktigt känt mig hundra på det pågrund av engelskan. Har en kusin som har studerat via det företaget och varit mycket nöjd, då studerade hon i New York. En dag i höstas när jag inte hade något att göra eftersom jag inte hade kommit in på någon skola i Sverige, kom in på en på reserv men då hade skolan redan hållt på i en vecka och jag hade bara några timmar på mig att bestämma mig om jag skulle tacka ja eller nej. 
Fick inget jobb heller och arbetsförmedligen var inte till någon stor hjälp, det ända dom kom med var att leta jobb på nätet och fråga dem man kände om dom hade något jobb ledigt. 
 
Iallfall till saken så ville jag i höstas studera i USA så jag letade upp en skola med foto och hittade Santa Monica College. Eftersom att jag inte hade något att göra och ville förbereda mig på min engelska så frågade jag mina föräldrar om jag skulle få åka över till min pappa i USA och studera engelska där ett tag och det fick jag. Min pappa blev jätte glad eftersom han alltid velat sen han flyttade till USA att jag ska komma dit och studera. 
Så i December när jag var över hos min pappa över julen och nyår så sa jag till han att jag ville studera foto i USA till hösten och att jag hade sett ett företag som man kan gå via. Tog då kontakt med en tjej på företaget (Study Abroad) och redan i Januari när jag kom hem från USA fick jag en tid för att prata med henne. Fick även då en inloggning till en sida där man kunde lämna in allt som dem och skolan i USA ville ha. 
 
Nu till saken, igår när jag gick in på sidan så såg jag att det stod att jag var antagen till skolan :DDDDDDDD
Så det blir att flytta till USA i sommar och sen till hösten börja studera på Santa Monica College. 

Sista bilderna.

Detta är dem två sista bilderna som jag tänker visa ifrån min resa i Nice. 
 
Bilden till vänster tog jag när jag åkte turist tåget och så var vid stora torget och åkte och så tog jag bara ett kort och så fick jag med gubben på bilden. Var inte alls meningen att jag skulle ta en bild på honom utan något annat. Den högra bilden tog jag när vi var ute och gick, ville ha någon bild på en liten gata, haha. 
 
På tal om något annat så var shoppingen jättebra i Nice, bättre än förväntat, hade inte förväntat mig att dem skulle ha några affärer isåfall någon sovenire butik. Det fanns så mycket fina kläder och annat att köpa, för mig blev det en kojl från Zara, T-shirt och shorts från Pull & Bear, ett nagellack från Sephora och ett par sandaler från Nina Rose. Kommer att lägga upp bilder på allt senare, förhoppningsvis i helgen. 

Vackert | Nice.

 
Nice är verkligen en av det mysigaste och finaste staden jag har besökt, tillräckligt stor för att man ska kunna upptäcka massor. På tal om något annat så är det grymm cykling där, dom har en jättebra cykelbana längst stranden villket är sjukt bra. Blev endel cykling när jag var där, in till stan och tillbaka. 
Jag tycker verkligen att Nice är en stad som man ska besöka om man gillar att bada och sola men även att äta gott och upptäcka en stad. 
 
 

Vill tillbaka.

 
Jag saknar Frankrike och Nice väldigt mycket, var så sjukt bra väder där, maten var gudomlig, stranden var perfekt ja allt var bra. Skulle kunna gärna nästan vad som helst för att få åka tillbaka dit. Men jag ska inte direkt klaga, ska ju åka utomlands snart igen och då blir det för att flytta till USA. 

Nice, Frankrike del 1. ♥

Mhmmm Macarons köpta på Mc café i Nice 
 
Bild tagen från berget när jag och min mamma åkte med ett litet turist ''tåg'' runt endel av Nice. 
 
Typiskt Franska fönster, dålig bild pågrund av att jag åkte ''tåget'' och det gick lite fort så man var tvungen att vara snabb med kameran. 
 
 
 
 

Två dagar kvar

 
Nu är det inte många dagar kvar tills jag åker till Frankrike (två dagar). Kommer bli så otroligt skönt att komma bort från Sverige ett tag nu och förhoppningsvis är det fint väder för lite sol och bad. Kommer att ta massor av bilder och forhoppnigsvis kommer det upp bilder på bloggen. 

Spontana saker.

Idag blev det först en liten tur med min morfars bil en sväng, sen så skulle han till affären så jag frågade om han knde svänga förbi min kusin när han ändå var rätt nära. Så det blev att jag var med min kusin, vi kollade mest på tv och slöade oss. Blev även upp till byn för att köpa något som jag kan ha på tåget imorgon när jag åker hem till Göteborg. 
 
 
Jag och min kusin älskar Justin Bieber. hahaha :DDD