Sista dagen.

Sitter och kollar på lägenherter, ska kanske flytta till USA i sommar om jag kommer in på skolan jag sökt till. 
Borde egentligen inte göra det för då längtar jag bara ännu mer, haha. 
Idag är det min sista dag i skolan vilket är superduper skönt. Tycker att dessa veckor räcker, nu vill jag bara  ta det lugnt och sen åka hem till min kära mamma. Har inte sett min mamma på lite mer än åtta veckor, aldrig varit borta så länge från henne. 
 

Evighet sen.

 
Det känns som det var en evighet sen jag åkte till USA men det var för snart två månader sen. Jag tycker att det har gått så sjukt snabbt men ändå så sjukt långsamt (haha?!). Men jag har hunnit med så mycket saker och mer vill jag hinna med innan jag åker hem. 
Jag har lärt känna nya människor från andra länder, jag har shoppat, jag har varit gått, gått och gått varje dag, jag har upplevt nya plaser/ställen och mycket mer. 
När jag kommer hem är det mycket som jag måste göra, ska åka till ambassaden i Stockholm och fixa visum eftersom att jag förhoppningsvis ska flytta till USA i sommar och börja på skola där. Sen så ska jag på Justin Bieber konserten, åka till Nice med min mamma och sen på P!nk konsert, under den tiden måse jag leta boende.. 

You're worth more then gold.

 
En låt som jag på senaste tiden hört på radion i USA, grym!
 
 
 

Sista bilderna från helgen.

 
 
 
Dem sista bilderna jag har att visa som jag tog i helgen när jag var vid Tallulah Falls. Vill åka tillbaka dit någon dag när det är mer vatten och varmare, haha. 
Nu ska jag plugga och sen om jag har tid ska jag gå och köpa ett par skor som jag velat ha ett tag, men har inte kunnat bestämma mig för vilka (färg/mönster). 
 
 
 

Skola.

 
Ska snart dra iväg till skolan och sen när skolan är slut så blir det hem och plugga. Har ett prov på fredag som jag måste plugga till. 

Vatten fall.

 
 
 
Igår var jag vid ett ställe som heter Tallulah Falls, det var riktigt fint där.
Det är ett ställe i typ bergen där det finns några vatten fall. Var ganska svårt att ta sig närmare vatten fallen eftersom att man var tvungen att ta sig längre ner och ha någon form av tillstånd för det.
 
 

Bästa godiset.

 
Befinner mig för tillfället i USA och för en vecka sen så hittade jag ny godis i hyllan i affären och jag var bara tvungen att testa. Åker ni till USA och ser dessa så måste ni testa dem, helt värt. 
Följ min blogg med Bloglovin

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.