Is this a dream or real life!

Vet att jag har lagt upp denna bild förut, bilden är tagen i Santa Monica i sommras när jag var där med min pappa och bror. 
 
Jag har sen ungefär två årstid funderat på att kanske åka till USA och studera men då varit inställd på att det blir isåfall att åka till min pappa som bor i USA och studera där. Det är absolut inget fel på det men det finns inget som jag vill studera förutom Engelska där som jag faktiskt gjort i två månder (bästa jag gjort). Sen har jag kollat runt lite på nätet och sett ett företag som man kan studera via runt om i världen och jag var mycket inne på USA, men inte riktigt känt mig hundra på det pågrund av engelskan. Har en kusin som har studerat via det företaget och varit mycket nöjd, då studerade hon i New York. En dag i höstas när jag inte hade något att göra eftersom jag inte hade kommit in på någon skola i Sverige, kom in på en på reserv men då hade skolan redan hållt på i en vecka och jag hade bara några timmar på mig att bestämma mig om jag skulle tacka ja eller nej. 
Fick inget jobb heller och arbetsförmedligen var inte till någon stor hjälp, det ända dom kom med var att leta jobb på nätet och fråga dem man kände om dom hade något jobb ledigt. 
 
Iallfall till saken så ville jag i höstas studera i USA så jag letade upp en skola med foto och hittade Santa Monica College. Eftersom att jag inte hade något att göra och ville förbereda mig på min engelska så frågade jag mina föräldrar om jag skulle få åka över till min pappa i USA och studera engelska där ett tag och det fick jag. Min pappa blev jätte glad eftersom han alltid velat sen han flyttade till USA att jag ska komma dit och studera. 
Så i December när jag var över hos min pappa över julen och nyår så sa jag till han att jag ville studera foto i USA till hösten och att jag hade sett ett företag som man kan gå via. Tog då kontakt med en tjej på företaget (Study Abroad) och redan i Januari när jag kom hem från USA fick jag en tid för att prata med henne. Fick även då en inloggning till en sida där man kunde lämna in allt som dem och skolan i USA ville ha. 
 
Nu till saken, igår när jag gick in på sidan så såg jag att det stod att jag var antagen till skolan :DDDDDDDD
Så det blir att flytta till USA i sommar och sen till hösten börja studera på Santa Monica College. 

Kommentarer
Sofia - vardag & foto

fin bild ! :)

2013-05-17 | 14:27:51
Bloggadress: http://fiiaaz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback