Kaos.

 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, allt känns bara kaos just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det är midsommar om fyra dagar och jag ska fira den i Stockholm och enligt vädret så ska det bli soligt väder så jag hoppas att det stämmer för då tänker jag bada.
Om några veckor ska jag åka till USA och jag känner mig inte riktigt lika taggad på det längre, hade jag kunnat så hade jag velat stanna kvar i Sverige i höst och studera. Men ändå på något sätt känner jag att jag vill till USA och studera, se något nytt, träffa nya människor, helt enkelt uppleva något nytt. Så svårt när man inte riktigt vet vad man vill, när man ena studen vill något och andra studen något annat. 
Mina föräldrar tycker bara det är kul att jag ska flytta till USA och dom verkar se fram emot det mer än mig, min mamma har aldrig varit i USA så hon ser ju min flytt som en möjlighet att få komma och hälsa på. 
Som min mamma sa i förra veckan att när jag har fått tag på en bostad så kommer hon att boka flygresa till mig över julen. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback